LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Lleida Esportiu és pioner en resumir la seva història recent a través de l’art digital.

El club ha dissenyat, juntament amb Block4Fans i StadioPlus, 300 unitats limitades d’una capsa que conté una col·lecció d’actius (NFT) amb 12 moments claus d’ençà que va començar l’actual procés de salvació del club. La col·lecció té un cost de 15 euros i les imatges en moviment són exclusives, certificades, úniques i irrepetibles. Recorren la història blava dels darrers mesos, des del registre fet per la Guàrdia Civil fins a l’esclat de l’equip i l’afició al Camp d’Esports quan es va aconseguir entrar a playoff al maig de 2022. Els NFT són equiparables a disposar d’una obra d’art traduïda a l’àmbit digital. Els posseïdors optaran a més, a través de sortejos, a diverses experiències com la trobada amb membres del Primer Equip, la invitació a gaudir de partits des de la Llotja o la possibilitat de jugar a la gespa del Temple, entre altres.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns