LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Pere Martí, nou entrenador del Lleida Esportiu.

Pere Martí Castelló serà el nou entrenador del Lleida Esportiu, club al qual arriba amb la pretensió de fer que l’equip blau desprengui ambició i il·lusió a parts iguals. Considera que el que hi ha per endavant és un projecte molt atractiu amb el que continuar creixent. Enceta aquesta etapa en companyia del que serà el seu segon, Pepe de la Sagra Fermín, provinent de l’Hèrcules. Oferir competició i alhora formació, enganxar a l’afició i omplir d’espectadors el Camp d’Esports són altres dels seus principals objectius. El tècnic demana confiança a l’afició i assegura sentir-se preparat per tirar endavant el repte encomanat. Martí té quaranta anys i és natural de Moncofa a Castelló. És un fort defensor del futbol combinatiu que ofereix espectacle a l’afició alhora que suposa un important treball en la millora tècnica i el joc dels joves jugadors, ja que aposta pel treball intens de formació de la Base. Com a jugador va passar pel Castelló, l’Elx i pel mateix Vila-real on ha estat, els últims dotze anys, entrenant el filial amb un dels planters més rellevants -la grogueta – d’on han sorgit noms tan destacats com Yeremi Pino del primer equip o Rodri del Manchester City. Amb el Lleida Esportiu ha firmat per una temporada, amb opció a una segona, si s’aconsegueix l’ascens a Primera RFEF.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns