LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El Lleida Esportiu obre les inscripcions al seu Campus Futbol d’Estiu.

El Campus Futbol d’Estiu del Lleida Esportiu s’adreça a nens i nenes d’entre 6 anys i 15, les que conformen les categories que van des del Prebenjamí fins al Cadet A. Tindrà lloc les dues primeres setmanes del mes de juliol, en dos torns, en horari de les 9 del matí fins a les 13.00 hores.

La proposta del club s’adreça tant als petits i joves que ja formen part de la Base Blava com a altres futbolistes externs que vulguin treballar en la millora dels conceptes tècnics i tàctics, tot complementat amb la pràctica lúdica d’aquest esport.

El Campus de Futbol anirà a càrrec dels diferents entrenadors del planter blau i comptarà amb alguna visita dels jugadors del Primer Equip. Es durà a terme a les instal·lacions del mateix Camp d’Esports i també a l’Annex on es repartiran els diferents tipus de treballs i sessions que inclouran, a més, l’ús del gimnàs on s’exerciten els membres de l’equip.

La participació en el Campus suposarà l’increment i millora de la qualitat tècnica dels participants i el fet que puguin experimentar com és el dia a dia d’un futbolista al club. Les inscripcions es poden formalitzar, fins al 30 de juny, al següent enllaç: https://bit.ly/LLEIDAESPORTIUCAMPUS2023

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns