LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Èxit de les Portes Obertes a la Base Blava!

Més de 100 joves futbolistes han omplert de somnis i il·lusió el Camp d’Esports.

Els dies 13 i 14 de juny, el Club Lleida Esportiu ha celebrat les Jornades de Portes Obertes convocant, el primer dia, als jugadors de futbol 7 nascuts entre els anys 2014 i 2018 registrant una assistència de 55 participants, entre ells dues nenes. El segon dia s’ha dedicat la jornada als de futbol 11 nascuts entre els anys 2005 i 2013.

En aquesta activitat, coordinada per Salva Cambray i Joel Mur, els joves i petits futbolistes han pogut demostrar les seves habilitats amb la pilota sota l’atenta mirada de diversos tècnics amb l’objectiu d’identificar el seu talent i poder seleccionar jugadors que puguin formar part del futbol base del Lleida Esportiu, la Base Blava.

Les preinscripcions continuen obertes al formulari de futbol base del web https://lleidacf.cat/ i als diferents enllaços dels comptes del club blau a les xarxes socials.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns