LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

LLEIDA CF serà el nou nom del Lleida Esportiu

Així ho ha decidit la massa social  en una consulta feta a través de les penyes i associacions vinculades al club.

La proposta, que el club ha posat a la consideració de la gent de Blues Nord, Molo, És un sentiment i Rudes i de les associacions Amics del Lleida i Veterans, és conseqüència de la impugnació de la marca Lleida Esportiu que figurava, registrada per l’anterior president Albert Esteve, com a nom oficial a l’Oficina de Patents i Marques. Un cop va caducar, el febrer de 2023, l’actual equip gestor va voler reclamar-ne la llicència d’ús, trobant-se que una tercera persona l’havia impugnat impossibilitant així el seu registre.

El club blau considera que simplificar el nom com a LLEIDA CF és la fórmula més ràpida i definitiva; fer aquest canvi evitarà qualsevol problema que pugui produir-se en l’àmbit legal i alhora marcarà un tancament evident i definitiu respecte a l’anterior etapa de l’entitat i totes les connotacions negatives que arrossega la nomenclatura com a Lleida Esportiu.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns