LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Preus especials per a un diumenge blau, més que mai

El club ofereix lots d’entrades a cost reduït i a meitat de preu les que compri l’afició abonada, fins a un màxim de tres

La intenció és la d’omplir tant com sigui possible les grades del Camp d’Esports en l’últim partit de la temporada a casa. És per això que el club ofereix promocions diverses perquè tothom, abonades i abonats i l’afició general, pugui disposar de preus beneficiosos per venir diumenge a l’estadi a animar i gaudir del Lleida Esportiu-CE Europa.

Cada persona que disposi del carnet d’aquesta temporada té dret a comprar fins a un màxim de tres entrades a meitat de preu a la mateixa zona on seu de l’estadi. Ha de venir a buscar-les cada titular en persona, no pot delegar la compra, de manera anticipada a les oficines on haurà de mostrar el seu DNI i carnet d’abonat.

Per a la resta d’afició hi ha disponibles un seguit de paquets amb preus avantatjosos per a grups de 25 persones a Gol Nord per 90 euros o a Lateral per 150 euros. Els lots per la compra de 5 entrades tenen un preu de 20, 40 i 70 euros segons siguin a Gol Nord, Lateral o Tribuna.

Aquestes promocions només es podran adquirir des de demà dimecres i fins dissabte al matí en horari de 10 a 13.00 hores i de 17 a 20 hores. Diumenge els preus seran els habituals i les taquilles i les portes del Camp d’Esports s’obriran una hora i mitja abans de partit per a evitar cues.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns