LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El Lleida Esportiu promou els valors de l’esport amb una col·lecció de contes adreçats a l’alumnat de totes les escoles.

La iniciativa forma part de la campanya d’accions dissenyades per continuar atansant el club a la ciutat, generant il·lusió, afició i nous públics que facin créixer la massa social del club.

L’eix vertebrador són els Contes de Valors, que pretenen ajudar a petites i petits a gestionar diferents aspectes vinculats a la pràctica esportiva. El primer número explica la història del conjunt blau i aborda tot allò que té a veure amb la gestió de la derrota.

Les publicacions, en forma d’auca, estan protagonitzades per dues nenes, la Blau i la Maria, que viuen diferents aventures per a contar el sentiment blau i els principis associats al futbol.

Són obra de l’il·lustrador Òscar Sarramia i de TroncStudi i n’hi haurà un de diferent cada trimestre que s’aniran repartint als col·legis que es vagin visitant al llarg del curs. Els entregaran els jugadors que compartiran una xerrada amb l’alumnat.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns