LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El ‘Partit de les Estrelles’ reunirà una cinquantena de periodistes, empresaris, autoritats, exjugadors, directius i treballadors del club blau.

El jugaran al Camp d’Esports el pròxim dimarts 20 de desembre a les 12 hores i és obert al públic.

La cita té un caràcter lúdic i vol continuar reforçant els llaços entre la ciutat i el club. Gent vinculada als sectors periodístic i  empresarial així com els representants de les diferents institucions i administracions i també exjugadors han estat convidats a participar en aquesta oportunitat de gaudir de la pràctica futbolística en un escenari incomparable com és el del Camp d’Esports.

La cinquantena de persones que s’ha aconseguit reunir es dividiran en dos equips, el blanc i el blau, i jugaran en relleus durant dues parts de 30 minuts cadascuna. Les grades de l’estadi estaran obertes per tal que tothom que hi vulgui assistir pugui gaudir de la proposta com a espectador.

El Partit de les Estrelles tindrà lloc dimarts dia 20 de desembre a les 12.00 del migdia.    

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns