LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Pluja de peluixos al Camp d’Esports!!

Per Nadal plouen peluixos al Camp d’Esports!!

El Lleida Esportiu, en col·laboració amb Creu Roja Joventut, posa en marxa la iniciativa solidària per fer que totes les nenes i nens tinguin regals aquestes festes. Els infants que portin un nino de roba o pilotes petites, per llençar a la gespa durant la mitja part, tindran entrada gratuïta al partit del 18 de desembre a migdia.

La canalla serà la gran protagonista del partit del diumenge 18 de desembre que el Lleida Esportiu jugarà, a les 12.00 hores, contra el Badalona Futur al Camp d’Esports. La pluja de peluixos és una acció que s’emmarca dins la campanya de recollida de joguines que cada any organitza Creu Roja Joventut ‘Els seus drets en joc’ per tal d’aconseguir que cap nena ni nen es quedi sense regal aquestes festes de Nadal.

Els ninos, com totes les joguines que recull l’entitat, han de ser NOUS, NO SEXISTES I NO BÈL·LICS. Tots els infants que assisteixin al Camp d’Esports amb peluixos i petites pilotes també noves tindran l’entrada gratuïta a l’estadi. Fomentar la solidaritat de les nenes i nens i de les seves famílies és l’objectiu d’aquesta iniciativa que comparteix, amb el club lleidatà, els valors de la cooperació, empatia i responsabilitat social corporativa. Creu Roja Lleida recollirà joguines fins al dia 30 de desembre i també es pot col·laborar amb aportacions econòmiques via Bizzum. L’any passat es va aconseguir repartir, entre les petites i petits vulnerables, fins a 3.000 joguines a tota la demarcació de Lleida.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns