LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El turó de Gardeny acollirà la Ciutat Esportiva que impulsa la Fundació Esport Lleida.

Les instal·lacions donaran resposta a totes les necessitats esportives del Lleida Esportiu i estaran obertes a la col·laboració amb la resta de clubs.

La Ciutat Esportiva és un dels grans projectes de la Fundació Esport Lleida que ha escollit la zona de Gardeny per fer ubicar-hi la construcció. Ocuparà un espai de 40.000 metres quadrats de terreny ara en desús i que durant anys van ocupar una de les principals àrees d’oci nocturn estival.

Inclouran un total de set camps de futbol: 2 camps de futbol 11, 3 camps de futbol 7, 1 camp de futbol platja i 1 camp de futbol ràpid. També hi haurà vestuaris, un centre mèdic, una piscina descoberta, diferents sales de conferències, cafeteria i restaurant, tot pressupostat en un total de 4 milions d’euros. Inclou, a més, la futura construcció d’una residència d’estudiants i esportistes i també un hotel.

El projecte compta amb el suport de la Paeria de Lleida, gràcies al treball que s’ha estat realitzant amb les regidores d’Urbanisme i d’Esports. La Fundació calcula que la Ciutat Esportiva de Lleida podrà ser una realitat a finals del pròxim any 2024.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns