LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Penals d’or, mares i victòria blava per encetar maig!!!

El Club Carrefour ha posat en escena una més de les accions a les quals opten tots els seus socis: uns minuts de protagonisme a la gespa del Camp d’Esports gràcies al Penal d’Or.

Ho han fet a la mitja part d’un partit decisiu, l’últim a casa de la temporada, que els blaus han segellat amb una victòria davant de l’AE Prat. El triomf dedicat, per cert, a totes les mares en coincidir la data amb el primer diumenge del mes de maig.

La Berta, el Jan i l’Emili han trepitjat la gespa amb tres intents cadascun per tal de marcar penals a la zona de gol sud i tots tres ho han aconseguit amb èxit i per això seran obsequiats amb diferents regals.

L’experiència ha estat possible pel fet de pertànyer a la Comunitat de Facebook de El Club Carrefour Peña Club Lleida Esportiu on sempre hi ha moltes sorpreses vinculades al club blau.

Estigueu atents a les xarxes socials i no us les perdeu!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns