LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Emoció a Sucs per la visita de Toni Vicente i Mario Rivas!!!

L’alumnat, i també alguns pares i mares, de l’escola pública El Vilot ZER Ponent de Sucs han preparat a consciència la visita dels jugadors, emmarcada en el programa Escoles Blaves del Lleida Esportiu.

Els 47 nens i nenes dels cursos de Primària esperaven amb motes ganes als seus ídols i s’han mostrat molt contents en descobrir la presència del capità lleidatà i del davanter madrileny. Només arribar ja els han demanat que els firmessin motxilles, samarretes, carpetes, sabatilles i tot allò que tenien a mà.

Toni i Mario han respost a la bateria d’interessants preguntes que els participatius petits els han preparat: si segueixen algun ritual concret abans de jugar, quins són els seus jugadors i entrenadors referents, què cal fer per a ser un o una bona futbolista, qui és el company més divertit al vestidor i si, com és el cas de tots dos, estudien a banda de jugar al futbol…

Satisfeta tota aquesta informació han sortit al pati per a compartir un divertit partidet que ha acabat amb foto i amb aplaudiments de comiat als joves. També amb el compromís de repetir l’experiència i sobretot, sobretot, de retrobar-se a les grades del Camp d’Esports.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns