LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Gols blaus a favor de la salut mental i per visibilitzar el TEAF!

El Lleida Esportiu ha contribuït a la difusió i a la conscienciació sobre el Trastorn de l’Espectre Alcohòlic Fetal amb un seguit d’accions que s’han dut a terme durant el partit contra el Deportivo de Aragón al Camp d’Esports.

L’associació lleidatana TDAH-TEAF i altres trastorns han instal·lat taules informatives a les portes de l’estadi per donar a conèixer aquesta patologia i han presentat a Tasi,  la seva mascota, que ha estat rebuda i acompanyada per les del club blau: el Marraco i la Regineta. A la mitja part, s’han projectat un seguit de vídeos explicatius i les integrants i els membres de l’associació, que han gaudit del matx des de la zona de Llotja, han sortit a la gespa.

El TEAF afecta entre un 4 i un 7%  de la població mundial i,  a Catalunya, a pràcticament la meitat dels nadons que han estat adoptats a països de l’Est. El consum d’alcohol durant l’embaràs provoca un seguit de greus afectacions en el fetus que la nena o nen anirà desenvolupant mentre va creixent.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns