LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El Lleida Esportiu visita l’escola Camps Elisis!!!

Camps Elisis ja és una escola blava després de l’experiència que han viscut les nenes i nens que cursen 5è i 6è de Primària.

El lateral Òscar Rubio i el davanter centre Mario Rivas han emocionat a l’alumnat en aparèixer a l’aula i atendre les seves peticions. Els jugadors els han firmat postals de l’equip, s’han fet fotografies i han contestat a totes les preguntes que els petits els han formulat: des de quin és el millor rival contra el qual han jugat mai, contra qui somien jugar o sobre la importància de la nutrició per a un futbolista professional.

Els valors associats a l’esport han estat un altre dels temes protagonistes de la trobada gràcies a la projecció d’un vídeo enregistrat per la plantilla blava i a les aventures que explica un dels números dels Contes de Valors del Lleida Esportiu protagonitzat per les seves mascotes.

Acabada la xerrada, jugadors i escolars han sortit al pati per tal d’experimentar xuts i penals i fer un partidet. L’activitat ha acabat amb el regal d’unes pilotes, el repartiment d’entrades per assistir al Camp d’Esports i amb la satisfacció de tothom i les ganes de repetir.

Moltes gràcies a tota la gent de l’escola Camps Elisis i visca el Lleida Esportiu!!   

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns