LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Centenars de peluixos converteixen la gespa en una catifa d’il·lusió i regals! Gràcies afició!!!

La Pluja de Peluixos convocada en col·laboració amb Creu Roja Joventut de Lleida ha estat tot un èxit. Les aficionades i aficionats del Lleida Esportiu no han volgut perdre l’oportunitat de participar en aquesta acció solidària que vol garantir que les petites i petits de famílies amb menys recursos tindran regals de Nadal, com totes les nenes i nens d’arreu.

Durant la mitja part del partit entre el Lleida Esportiu i el CF Badalona Futur, els abundants ninos de roba han arribat a la gespa des de totes les àrees de l’estadi: al gol nord les han ‘llençat’ la gent de les diferents penyes, també n’han ‘volat’ molts, i de diferents mides, des de la zona de Lateral així com des de Tribuna i també des de la Llotja on s’asseien, a la vora d’autoritats, directius i patrocinadors, l’Andrea, el Gabriel i el Jaume en representació de l’entitat de voluntariat.

Un cop tots els ossets, unicorns, micos… i tota mena d’animalons fantàstics i pilotes petites de colors han aterrat a la gespa un grup de nens de la Base Blava han estat els encarregats de recollir-los omplint diversos sacs ben farcits de tots aquests peluixos i joguines per tal que ni un sol petit o petita de cap casa lleidatana es quedi sense un bocÍ de la màgia de Nadal. Moltes gràcies, afició blava!! Moltes gràcies, Creu Roja Joventut!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns