LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Estrelles del futbol per un dia!!!

Els equips es reparteixen la victòria amb un empat 2 a 2 a l’amistós que ha reunit al Camp d’Esports a periodistes, empresaris, polítics, exjugadors, directius i treballadors del club.

La cinquantena de participants s’han mostrat emocionats amb la possibilitat d’una jornada ‘futbolera’ viscuda a la gespa de l’estadi lleidatà.

Els dos equips, Senyera i Blau, s’han distribuït els jugadors que han iniciat la jornada a mig matí entrant a vestuaris per tal de lluir els equipaments pertinents. Un cop a la gespa, rere les salutacions i l’estona d’escalfament, ha començat el partidet en què s’han pogut celebrar bones jugades de tots dos rivals i dos gols per banda: el d’Oriol Jové i Sergi Genís, per part del Blau, i el d’Adrià Fontanals i Miquel Nadal, del Senyera.

A la grada, entre altres espectadors, han animat el subdelegat de Govern, Jose Crespín, o exfutbolistes de la UE Lleida com Vicent Amigó o Aniano Guembe.

El satisfactori empat ha donat pas a un dinar de germanor on els diferents sectors han plantejat els millors desitjos pel Lleida Esportiu.

El director general, Vicente Javaloyes, ha agraït el suport dels patrocinadors, com Hinaco, i ha parlat de la imperiosa necessitat d’un esforç comú per a tirar endavant el projecte, reiterant que l’actual directiva actua el millor que pot a fi de bé.

Els comunicadors, en paraules de José Carlos Miranda del diari Segre, han celebrat que s’hagi recuperat la tradició, amb iniciatives com la de dia, per compartir, en un clima de concòrdia, les opinions, diferències i coincidències que hi ha entre premsa i club.

En representació dels col·legiats, Arnau Ribot, ha defensat la complexa taxa dels àrbitres i el plaer d’haver-ho fet al Camp d’Esports. També ha demanat unió per impulsar cap amunt l’equip de la Terra Ferma.

El director general d’Afrucat, Manel Simon, ha pres la paraula en nom dels empresaris amb la petició de treballar fort per recuperar també el lideratge de la Base Blava, com a espai esportiu de formació de la canalla lleidatana.

En nom de la Diputació, el vicepresident 4t, Ferran Accensi ha parlat de la positivitat dels canvis que es detecten i com cal ser-hi tots per fer aquest club gran de nou.

Tant el delegat, Walter Litwin, com de nou Javaloyes, han coincidit que el Primer Equip millorarà i aviat donarà moltes alegries.

El partit de les estrelles ha reunit, d’una banda, als regidors Ignasi Amor, Paco Cerdà i David Melé des de Paeria i Ferran Accensi de la Diputació de Lleida amb la gent del club: Vicente Javaloyes, Cristóbal Fernández, Salva Cambray, Joel Mur, Adrià Fontanet, Miquel Nadal, Enric Casanova, Joan Cornella, Carlos Pintó, Marc Torres, Xavi Bueno, Miguel Ortega, Jan López i Carlos Roiger juntament amb els exjugadors Miki Massana, Miguel Rubio, Conrad Porté i Julià Sala, de la Federació Catalana de Futbol.

D’altra banda, han estat companys de gespa els periodistes Miquel de Santiago, David Bachiller, Sergi Guiu, Aleix Bergés, Julen Andrés, Isaac Vilalta, Oriol Vidal, Miquel Pascual, Oriol Jové, Gerard Hoyas, Jofre Pijuán, Josep Riba, Dani Tejedor acompanyats dels empresaris Ramon Soler, Manel Simon, Albert Módol, Edgar Suñol i Sergi Genís de la Fecoll.

Tots ells s’han pogut endur la indumentària, amb què cadascun d’ells han jugat, com a record d’aquest dia.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns