CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Jugadors de la Base Blava faran la pretemporada amb el Lleida Esportiu i Andreu Lladonosa serà el tercer porter!

Són Xavi Becerra, Gerard Querol, Quim Montenegro i Andreu Lladonosa que serà el tercer porter de l’equip.

Procedent del Juvenil de Lliga Nacional, el porter Andreu Lladonosa encetarà la seva etapa amateur amb el Primer Equip com a tercer porter blau. Destaca per la seguretat sota els pals, joc de peus i agilitat.  

També des de la Base, entraran en la dinàmica de pretemporada de la plantilla blava l’extrem dret i capità del Juvenil A de Lliga Nacional, Xavi Becerra. Es tracta d’un jugador amb molta capacitat de desdoblament i arribada a gol.

També ho farà Gerard Querol, format a les categories inferiors i juvenil de tercer any, que ocupa posicions de mig camp tant de pivot com a interior amb desplegament físic i capacitat de sacrifici.

I Quim Montenegro,  Juvenil de tercer any format a inferiors categories, un jugador ocupa les posicions de mitja punta i destaca per qualitat tècnica i visió de joc.

Tots ells, i fins i tot alguns altes jugadors de la Base que s’hi puguin encara afegir, realitzaran la pretemporada amb la plantilla blava tot sumant-se a la seva dinàmica de dia a dia i de partits. 

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns