LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Reunió dels clubs catalans del grup 3 de la Segona RFEF amb Joan Soteras, president de la FCF

La trobada informativa amb els representants dels vuit clubs ha servit per a tractar els punts claus que determinaran la categoria per la temporada 2023-2024. En ella s’han abordat les novetats pel que fa a les llicències dels equips: les fitxes dels metges, la numeració de samarretes amb dorsal fix, la programació dels horaris de partits i el nou servidor informàtic.

El president, Joan Soteras ha parlat també de subvencions detallant l’increment de les partides del programa que ara s’anomenarà ‘Impulso 27’ i que destinades a desplaçaments, professionalització dels clubs i al foment de la Base.

També ha anunciat el nomenament de Felipe López, president del Cerdanyola del Vallès FC, com a representant dels clubs de Segona Federació. El termini d’inscripcions a la categoria es tancarà dilluns vinent, 17 de juliol mentre que el calendari es publicarà la primera setmana del mes d’agost.

Han assistit a la reunió presidents i representants del Lleida Esportiu, CE Europa, CE Manresa, Cerdanyola del Vallès FC, CF Badalona Futur, RCD Espanyol ‘B’, Terrassa FC i UE Sant Andreu.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns