CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

La 1a Trobada de Debutants, tot un èxit

Organitzada per la Fundació Esport i Salut Lleida, a través de la Base Blava, s’ha celebrat la Primera Trobada de Debutants a la gespa del camp Annex. La iniciativa és una proposta més amb la que fomentar la interrelació amb tots i cadascun dels clubs lleidatans i ha aconseguit reunir a un bon grapat de famílies d’arreu del territori, que no han volgut perdre’s l’ocasió de gaudir d’un matí de pilota a les instal·lacions del Camp d’Esports.

La Trobada ha reunit, en una matinal de partidets, als petits del Lleida Esportiu, de l’AEM, el Gardeny, el Baix Segrià, el Mig Segrià, el Mollerussa, el Balaguer, l’Alcoletge, les Garrigues, la Noguera, Cervera, FIF i Atlètic Segre. La canalla ha estat jugant i divertint-se durant les hores prèvies al Lleida Esportiu-Penya Independent, un partit al qual han estat convidats per tal de celebrar un rodó diumenge de futbol.

.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns