LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Santa Anna també és una escola blava!!

Óscar Rubio, Pol Muñoz i Alejandro Satoca han estat els encarregats de visitar l’escola Santa Anna on han estat rebuts per una cinquantena d’alumnes del curs de 6è de Primària.

Les nenes i nens han estat molt interessats a conèixer moltes de les curiositats i particularitats del dia a dia d’un futbolista, però especialment els ha interessat saber si, a banda d’entrenaments i partits, els joves blaus estudien o s’estan formant en altres matèries que els puguin suposar un pla b per a quan, en un futur, els toqui retirar-se dels terrenys de joc. Els tres jugadors dels Lleida Esportiu han explicat que sempre és molt important disposar de segones opcions i estar preparats per assumir nous reptes, si fos necessari.

Després de la xerrada ha arribat la part que més il·lusió ha fet als estudiants: l’estona en què els dos defenses i el porter han estampat les seves firmes allà on els ho han demanat: samarretes, gorres i els còmics amb què el club obsequia els participants en el Programa Escoles Blaves.

Moltes gràcies a totes i tots i ens retrobem al Camp d’Esports per animar al nostre equip!

Visca el Lleida; blau al cor!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns