LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Llorenç Bonet s’incorpora com a adjunt a la Direcció Esportiva

L’Àrea Esportiva del Lleida Esportiu experimentarà un seguit de canvis destinats a reforçar el vessant futbolístic potenciant la seva secretaria tècnica amb intenció d’incrementar la descoberta, captació i formació de nous joves talents que puguin nodrir tant la base com al Primer Equip.

La incorporació de Llorenç Bonet Gómez, com a adjunt a Raúl Fuster en les tasques de Direcció Esportiva, reorganitza l’organigrama de treball redistribuint la coordinació de la Base Blava. Bonet s’ocuparà del Juvenil i el Cadet A de Futbol 11 mentre que Salva Cambray coordinarà el Cadet B i l’Infantil així com els grups de Futbol 7 de la Fundació Esport i Salut Lleida. Joel Mur continuarà com a adjunt a la coordinació tant del Futbol 7 com del Futbol 11.

Llorenç Bonet és gestor esportiu i cultural i fundador i gerent de La Toca Football Sports. Ha estat director Esportiu al FIF Lleida, Coordinador del Futbol Base del CFJ Mollerussa i ha format part del cos tècnic del CF Balaguer, la UE Tàrrega i el Lleida Esportiu i ha estat entrenador de la selecció provincial en categoria Aleví per la Federació Catalana de Futbol. Així mateix, és autor de diferents llibres: el titulat Camp de Terra i el recentment presentat El meu germà era futbolista.

Benvingut al club, Llorenç!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns