LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Encetem el Play-Off al Camp d’Esports amb el Yeclano

El Lleida Esportiu s’enfrontarà al Yeclano en un emocionant play-off que comença diumenge al Camp d’Esports.

El club demana a l’afició un suport màxim a l’equip en un moment històric. Confia a tornar a omplir les grades i que l’ambient i la gent es converteixin, més que mai, en el jugador número 12.

La venda d’entrades per al primer partit de la promoció d’ascens comença aquesta tarda i fins dissabte al matí en horari de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Avui i demà serà únicament i exclusivament per a l’afició abonada i a partir de dimecres oberta a tothom.

Amb el carnet d’abonat o abonada els preus són de 10 euros l’entrada a Tribuna, 7’5 a Lateral i 5 euros al Gol. El diumenge a taquilles seran els habituals; els mateixos que haurà de pagar de manera anticipada l’afició que no té carnet d’abonament: 20 euros a Tribuna, 15 a Lateral i 10 a Gol.

També es podran comprar packs de 25 entrades a Gol per 100 euros i per 175 a Tribuna. Els lots de 5 entrades costen 25, 45 o 75 euros, segons la zona.

Acabada la Lliga, ja no serviran cap ni una de les promocions que el club ha fet durant la temporada i només es podrà entrar a l’estadi amb la corresponent entrada.

Pel que fa als Patrocinis hi ha tres possibilitats: la categoria Or, Blau o Bordeus. Cadascuna d’elles té una aportació econòmica que dona dret a un seguit d’avantatges, obsequis i experiències i un accés privilegiat als diferents esdeveniments vinculats al període de PO.

En la roda de premsa de presentació, l’adjunt a la Presidència Marc Torres ha fet una crida a l’afició de tota la demarcació de Lleida per a viure una setmana amb l’alegria, l’orgull i l’objectiu de l’ascens i contribuir a assegurar una victòria a casa on es jugarà, diu, el partit més important de l’any que cal guanyar-lo tant sí com no.

Torres ha qualificat d’espectacular la temporada feta pels jugadors del Lleida Esportiu que ens han dut, assegura, on volíem estar i que ha arribat l’hora que nosaltres els ajudem demostrant que estem al seu costat, animant i fent bullir la ciutat durant tota la setmana i l’estadi diumenge vinent a les 19.00 hores.

Som de Play-Off!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns