CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Luis Pereira rep un nou número de la revista Lo Lleida

El president del Lleida Esportiu ha mantingut una altra trobada, com les que periòdicament manté, amb les penyes i associacions que tenen el cor blau amb qui ha canviat impressions sobre la nova temporada i han conversat sobre el dia a dia del club.

Han celebrat el fet d’haver assolit els prop de 10.000 seguidors a les xarxes socials i el fet de comptar ja amb més de 1.800 abonades i abonats. Tots s’han compromès a continuar fent valdre i transmetent la memòria i l’ànima d’aquest club arreu de la ciutat i del territori de Ponent per aconseguir junts construir un futur molt exitós i sòlid.

Luis Pereira, a més, ha rebut de mans d’Andreu Ratés, president de l’Associació Amics del Lleida, un nou número de la revista que editen, Lo Lleida, que recull tota l’actualitat i els personatges de l’univers futbolístic del Camp d’Esports.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns