CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Maristes, els primers a participar en el concurs de lipdubs de les Escoles Blaves

L’escola Maristes també és una de les que ha participat en el programa d’activitats del Lleida Esportiu ‘Escoles Blaves’ i ha rebut a dos dels jugadors més estimats de l’equip i exalumnes del centre, Toni Vicente i Óscar Rubio. Els futbolistes lleidatans han estat acompanyats de la darrera incorporació al club, Antonio Romero i d’una altra de les peces fonamentals de l’equip, Quadri Liameed.

Tots ells han compartit amb els 275 alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO les anècdotes i les disciplines de la seva vida com a esportistes. A la xerrada també hi han participat exjugadors del club blau, com Joan Ramon Puig Solsona i el periodista del diari Segre, Xavi Madrona, també exalumne del centre.

Maristes és l’escola que estrenarà, al pròxim partit, la projecció al marcador d’un lipdub que han realitzat basat en la pràctica esportiva i la vida saludable. Tots els centres que la plantilla blava visitarà durant el curs, en el marc del Programa de les Escoles Blaves, podran dissenyar i gravar els seus vídeos i entre tots se sortejarà un premi sorpresa a final de curs.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns