LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Montero i Mateo visiten l’Institut-Escola Torre Queralt

Sergio Montero Ortiz i Mateo Enríquez Luna han compartit l’experiència de les Escoles Blaves amb una vuitantena de nenes i nens de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària de l’institut-escola Torre Queralt.

Tots dos han respost a les preguntes de l’alumnat explicant la importància que tots i cadascun dels integrants d’un equip de futbol tenen per assolir el resultat final d’una victòria. De fet, més enllà de qui marca gol han insistit que cada jugador compta assegurant que són els que estan a la banqueta els que guanyen els partits perquè surten frescos a la gespa, quan la resta ja acumulen cansament i pesadesa de cames, i són els que ajuden a mantenir el nivell del partit fins al final.

Mateo i Sergio també els han parlat de com tot esforç acaba tenint la seva recompensa independentment de si una vegada es guanya o una altra es perd i els han dit que ja sigui en l’esport, als estudis o a la vida cal ser constants i no aturar-se davant algun fracàs sinó que cal reconvertir-lo en una empenta per a continuar endavant.

La xerrada ha donat pas a la firma d’autògrafs i a les passades de pilota que han practicat al pati amb els dos futbolistes del Lleida Esportiu.

Ens retrobem al Camp d’Esports!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns