LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Pere Martí deixa de ser l’entrenador del Lleida Esportiu.  

Luis Pereira ha anunciat el cessament del tècnic després dels mals resultats que s’han acumulat durant les últimes jornades. El president dit que aquesta ha estat una decisió dolorosa, que va prendre el passat diumenge, obligat per la pressió dels mals resultats. Ha definit a Pere Martí com un bon professional que ha treballat amb honradesa.

Luis Pereira s’ha responsabilitzat totalment de la situació que travessa l’equip i assegura que continuarà treballant per donar resposta a les obligacions històriques que aquest club té envers l’afició. També ha anunciat que hi haurà altres decisions i  novetats, de cara al mercat d’hivern, motivades per la voluntat d’oferir a la ciutat de Lleida un club de futbol que sigui guanyador i un veritable referent.

A la roda de premsa han acompanyat al president del club, Luis Pereira, el director esportiu, Cristóbal Fernández i l’assessor jurídic, Marc Torres.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns