LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Raúl Fuster Arnao, nou director de l’Àrea Esportiva del club.

Raúl Fuster assumeix l’oferta del Lleida Esportiu com un repte important, il·lusionant i bonic que li suposa el retorn al club al qual més temps ha estat en la seva època com a jugador. Diu que tenia ganes de futbol professional i que per això torna amb més experiència i amb voluntat de sumar en tot allò que es necessiti per fer que l’equip es garanteixi, primer, la salvació i després torni a estar el més amunt possible.

L’i.licità deixa enrere la seva etapa de tres anys com a director esportiu del planter del Club Costa City i assumirà, entre altres, la feina de valoració i ajustos de la plantilla i la posada en comú de tot allò que permeti consolidar, a mitjà-llarg termini, la millor versió del Primer Equip i també de la base, coordinadament amb els seus responsables. 

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns