LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Lleida Esportiu s’afegeix a ‘Bordeus’, la campanya de la Paeria per tal que els clubs incorporin el color emblema de la ciutat.

El club blau, i la resta de clubs esportius de Lleida, han acompanyat a l’alcalde, Miquel Pueyo, i al regidor d’Esports, Ignasi Amor, en la presentació d’aquesta iniciativa. La Paeria l’ha anomenat “Bordeus” i proposa que tots els equips de la ciutat de les diferents modalitats, tan de l’elit com de base, llueixin als seus equipament algun motiu amb aquest color tradicionalment identificat amb Lleida.

El paer en cap i el regidor han explicat que l’esport és una de les activitats que més contribueix a mobilitzar a les persones i a connectar-les als sentiments de pertinença i d’identificació amb el municipi. Amb ‘Bordeus’, a més, l’esport contribuirà a la marca Lleida exportant-la arreu, vagin on vagin amb les seves competicions.  

El Lleida Esportiu, Força Lleida, Club Bàsquet Lleida, Lleida Handbol Club, Club Esportiu Lleida Llista Blava, Club Gimnàstic Lleida, Club Esportiu Raimat, Lleida Esportiu, el Club Balàfia-Vòlei, la Societat Esportiva AEM i el Club Atlètic Lleida han segellat aquest compromís tots junts amb una fotografia de família sota la torre del campanar de la Seu Vella, el símbol més reconegut de Lleida.

(foto: Paeria de Lleida)

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns