CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Roger Figueras i Chuli comparteixen jugades amb les nenes i nens de les Escoles Especials Llar de Sant Josep.

Nova visita dels jugadors blaus a les escoles de Lleida. Ara ha estat el torn de les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Caparrella. Una seixantena de nenes, nens i joves han rebut amb emoció la visita del defensa i el davanter centre.

L’activitat de les Escoles Blaves s’ha emmarcat dins del programa ‘Família Escola’ en què pares i mares proposen diferents experiències. El club ha atès la petició de la mare del Guillem, un gran seguidor del Lleida Esportiu, possibilitant el fet de compartir trobada per conèixer als ídols del Primer Equip i la pràctica amb ells d’una mica de futbol.

Una feliç coincidència ha fet que Chuli i Figueras hagin coincidit, a més, amb un exjugador del club lleidatà, Juanjo Lecumberri, que és monitor en aquest centre.

Els petits i joves han regalat dibuixos als jugadors i alguns els ha demanat que els firmessin a la samarreta o a les vambes. Els jugadors els han repartit els dos primers números dels Contes de Valors, que edita el Lleida Esportiu, així com postals firmades per a tota la plantilla blava.

Moltes gràcies amigues i amics de l’Escola Llar Sant Josep!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns