CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

‘Units x l’escut’ és el lema de la campanya que vol aconseguir 2.324 abonades i abonats blaus

El Lleida Esportiu s’ha marcat l’objectiu d’assolir un total de 2.324 abonaments, una xifra que fa una picada d’ullet al número de la temporada vinent, la 2023-2024. Per això el club fa una crida al suport de tot el gruix d’aficionats, seguidors i simpatitzants de l’equip blau.

Els preus dels abonaments oscil·len entre els 15 euros de la categoria Infantil i els 220 euros a la zona de Tribuna per la categoria Sènior i la venda es posa en marxa avui, quan ja es poden començar a renovar els abonaments tant per la via online, al web https://lleidacf.cat/ o bé de manera presencial a les oficines del club en els següents horaris: de DIMECRES A DISSABTES entre les 10.00 i les 13.30 hores i els DIJOUS I DIVENDRES també entre les 17.00 i les 19.30 hores.

La campanya consta de diferents fases: les renovacions s’han de fer entre el 15 de juny i el 15 de juliol quan comença el període per als nous abonats mentre que l’entrega de carnets es farà a partir del dia 1 d’agost.

L’abonament dona dret a l’accés als 17 partits de Lliga de Segona RFEF que es jugaran al Camp d’Esports, la possibilitat de preu reduït per als amistosos, conservar o millorar el número històric d’abonat i de seient, descomptes a diferents empreses i disposar d’invitacions puntuals per a diferents partits.

El club també ha presentat una promoció especial amb etelecom by 7Play que permet la devolució de l’import de l’abonament, fins a una quantia de 120 euros, si es contracta una tarifa de fibra+mòbil amb telèfon fixe i TV gratuïta. Per a més informació podeu escriure a l’email: abonats@lleidaesportiu.futbol

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns