LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Adidas, nova marca del Lleida Esportiu!!

Adidas vestirà al Lleida Esportiu a partir de la temporada 2022-2023. La companyia, líder en roba i calçat per a la pràctica del futbol, equiparà tant al Primer Equip com a tota la Base. La marca ja va vestir al club a la dècada dels noranta quan els blaus van pujar a la Primera Divisió. Adidas busca incorporar a la seva cartera clubs centenaris i projectes esportius guanyadors amb els qui establir sinergies de creixement mutu com les que s’estan estretament treballant amb el Lleida Esportiu. Més enllà de la plantilla blava, fan una aposta decidida per redefinir els equips del planter que també disposaran d’una vestimenta al màxim nivell de categoria professional. La marca líder en el sector futbolístic, especialista en retail, també es farà càrrec de la gestió de la Botiga Oficial que serà reformada, ampliada i completada amb la seva versió en comerç electrònic i disposarà d’un atractiu catàleg de productes de marxandatge d’alta qualitat. L’acord entre la marca esportiva i el club té una vigència de quatre anys.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns