CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Complim 300 dies de gestió!

La gestió de l’equip de Luis Pereira redueix el deute del club en 800.000 euros en només 10 mesos, arriba a un acord amb la Seguretat Social i està a punt de tancar-ne un altre amb Hisenda.

Els responsables del club han fet balanç quan es compleixen 300 dies al capdavant de la gestió del Lleida Esportiu. En aquest temps s’ha aconseguit reduir en 800.000 euros el deute inicial calculat en sis milions. S’ha aconseguit regularitzar la situació jurídica, continuar fent ús del Camp d’Esports, obtenir el NIF i el certificat negatiu de deutes amb la Seguretat Social.

Hi ha 27 empreses patrocinadores i entitats amb les quals es col·labora com l’Associació contra el càncer de Lleida, el Banc dels Aliments, Creu Roja o Visual Teaf i TDHA, entre moltes altres.

Dels objectius del full de ruta inicial, destaquen campanyes com la de Blau al cor que ha sumat 1.721 abonades i abonats, la captació de voluntàries i voluntaris, la implementació d’una plataforma de compra virtual d’entrades o acords amb grans marques com Hinaco, Adidas o  Coca-cola. 

Pel que fa a inversió s’han destinat 143.000 euros per, entre altres, la renovació i ampliació de la botiga oficial, refer els vestuaris i el gimnàs, millorar el túnel d’accés al Camp, habilitat una zona VIP de networking i recuperat la gespa tant del Camp d’Esports com de l’Annex.

S’ha reactivat el Trofeu Emili Vicente, la relació amb les penyes, contribuït als desplaçaments del Bus de l’Afició i s’ha donat la benvinguda a una nova mascota conjuntament amb la FECOLL. A més, s’han impulsat les retransmissions, el futbol digital amb els E-Sports i s’ha promogut el vessant educador i formatiu amb els Contes de Valors i les visites a escoles. Mentre, es continua treballant per potenciar la Base blava i aconseguir que el club sigui la gran referència esportiva de tota la demarcació. Ben aviat s’estrenarà la pàgina web i es posarà en marxa la venda dels abonaments de segona volta perquè puguin convertir-se en un dels regals d’aquest Nadal. El club demana respecte, paciència i confiança en la feina que s’està realitzant.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns