LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El Lleida Esportiu aprova el seu Pla de prevenció de riscos penals.

El club ha desenvolupat el seu Pla de prevenció de riscos penals, en compliment de la normativa sobre la responsabilitat penal de les empreses que comporta que aquestes puguin ser condemnades si els seus representants, administradors o treballadors cometen algun tipus de delicte en profit de la persona jurídica.

El document permet definir un seguit de mesures de prevenció, identificar i analitzar els riscos, implantar una cultura ètica empresarial de respecte a la legislació, disposar de mecanismes de resposta i sistemes disciplinaris de sanció, determinar un model de supervisió i actualització del Pla i difondre’l al conjunt de directius, treballadors i jugadors del Club.

Així mateix, posa a disposició un espai de denúncia www.lleidaesportiu.futbol/denuncies per tal que qualsevol persona relacionada amb l’organització, que tingui coneixement de conductes que puguin infringir el Pla de prevenció de riscos, ho pugui comunicar. Gestiona la bústia una assessoria externa al capdavant de la qual hi ha la lletrada Miriam Serra Arbonés, del despatx Pau Simarro Advocats.

El Club ha implementat, a més, un Protocol d’Anticorrupció que completa i desenvolupa les disposicions del Codi Ètic i del Pla de Prevenció.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns