CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

‘El Lleida Esportiu és el millor lloc per al meu ressorgiment futbolístic’

Neyder Lozano assegura que serà al club blau on tornarà a desplegar la seva millor versió com a futbolista. Arriba amb la intenció i totes les ganes de superar els temps difícils que ha viscut a conseqüència de les seves lesions i ara torna a sentir-se molt fort, en haver-les deixat enrere.

Es defineix com un jugador complet i ràpid que vol recuperar la sensació de ser important a la gespa i gaudir de tot el que creu que pot oferir. Ho farà al Lleida Esportiu perquè diu que és un gran club on podrà jugar molts minuts, recuperar la confiança i les seves virtuts guanyant-se amb el seu treball poder estar cada setmana sobre el terreny de joc.

El director de l’Àrea Esportiva del Lleida Esportiu, Raúl Fuster, està convençut de la importància de la seva aportació i de que el colombià serà una peça decisiva pel que fa a la defensa de l’equip: ‘Hi ha Neyder per a estona i en categoria superior, n’estic del tot segur’.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns