CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Luis Pereira comparteix amb jugadors, penyes i la premsa les bones sensacions del futur del club blau.

El president del Lleida Esportiu ha fet balanç de la situació actual del club, després de més d’un any i mig de gestió al capdavant de l’entitat blava. En diferents reunions amb la premsa, les penyes i la plantilla de jugadors s’ha mostrat més il·lusionat que mai en la temporada vinent assegurant que s’ha treballat a consciència en la seva planificació i disseny i que tot plegat ja s’evidencia tant en els entrenaments com en els partits amistosos.

Pereira ha parlat també dels moviments que caldrà fer respecte a la ubicació de la futura Ciutat Esportiva després que la Paeria hagi descartat que pugui construir-se a la zona de Gardeny i proposi, en els pròxims dies, una localització alternativa. El club, per la seva banda, disposa d’uns altres terrenys que no serien de titularitat municipal. Respecte al conveni de col·laboració econòmica no té dubtes que acabarà signant-se.

Una vegada més s’ha mostrat obert i disposat a escoltar i negociar a tots els interlocutors que puguin sumar suports que ajudin a tirar endavant el sanejament i la consolidació econòmica i administrativa del club referent de la ciutat de Lleida.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns