LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Visites com la de Riu Segre ens carreguen les piles!!

El Lleida Esportiu ha tancat la temporada d’Escoles Blaves amb la visita al col·legi Riu Segre al barri de Pardinyes. Ho hem fet en el marc de la Setmana de la Ràdio d’aquesta escola en la qual les nenes i nens han viscut uns dies emocionants gràcies a un seguit de tallers entorn el món de la comunicació.

La gent del club vam tenir l’honor de poder participar en la cloenda contribuint a fer possible un programa de ràdio amb el que han tancat aquests dies d’activitat.

Més de quatre-centes nenes i nens de tots els cursos des de primer i fins a sisè s’han reunit per informar-se, divertir-se i premiar als companys i les companyes que han estat mereixedors de diferents reconeixements. La responsable de Premsa del club blau, Gina Raymat, ha estat convidada a coordinar la presentació de l’espai radiofònic escolar donant pas als petits locutors i les petites locutores. Així han anat posant veu a les informacions a través de diferents notícies vinculades al seu centre: sobre els professors que estan creant sinergies amb altres escoles d’arreu, explicant la celebració de la diada de Sant Jordi i l’entrega de premis als millors dibuixos i redaccions que han fet els escolars durant aquests dies. L’emoció més gran s’ha viscut a l’hora de fer les entrevistes sorpresa quan han entrat dos dels jugadors del Primer Equip més estimats per la canalla: Chuli i Agüero.

Els dos futbolistes han estat rebuts amb una gran ovació, aplaudiments i crits d’eufòria de les nenes i nens que no han deixat de corejar els seus noms i juntament amb ells i tots junts han cantat l’himne del Lleida. Els dos petits entrevistadors han preguntat tot allò que més els cridava l’atenció dels seus ídols i Jesús Manuel i Juan Cruz que han respost amb molt de gust veient l’estima i admiració que tota l’escola els té i com la gran majoria dels presents lluïen les samarretes del Lleida Esportiu i van a veure els partits al Camp d’Esports.

La visita ha acabat amb una llarga cua per aconseguir la signatura d’un autògraf per tenir present un moment escolar tan especial com el que hem viscut.

Moltes gràcies a tota la comunitat educativa del Riu Segre!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns